Jangan Lupa Step Ini Jika Mahu Main Saham!

 Persoalan Yang Harus Dijawab Utk Main Saham!Kebanyakan pelabur di bursa saham tidak membuat sebarang penyelidikan sebelum membeli mana-mana kaunter di bursa saham. Malah, ada yang sanggup melabur sehingga ratusan ribus ringgit. Ini merupakan satu perjudian, bukanlah pelaburan. Kaedah sebegini akan mengundang risiko. Apabila kita ingin membeli-belah barangan seperti laptop, kita haruslah penyelidikan harga diantara kedai-kedai yang ada. Sama seperti pelaburan, kita haruslah rajin membuat penyelidikan sebelum membeli mana-mana kaunter. Denga ini, bolehlah kita tidur dengan nyenyak setiap malam.

Pelaburan tidak mampu membuat anda menjadi jutawan serta-merta. Tetapi ianya boleh membiakkan duit simpanan anda sehingga melebihi 20% setahun jika betul caranya. Tetapi, tidak pula saya nafikan ada orang yang boleh menjadi jutawan hanya melalui pelaburan saham.

Terdapat tiga elemen penting dalam info-info yang saya kongsikan. Pertama sekali, saya akan menolong anda membuat pertimbangan yang wajar sebelum anda membeli saham. Kedua, cara mebuat portfolio syarikat-syarikat agar mudah anda membuat analisis. Ketiga, masa yang sesuai untuk anda membeli dan menjual kembali saham itu.
QUOTA HARGA RM49 TELAH TAMAT !!!


HARGA AKAN DI NAIKKAN LAGI DLM MASA TERDEKAT !!!

2 thoughts on “Jangan Lupa Step Ini Jika Mahu Main Saham!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *