Main Saham Penny Stock

Jika Penny Stock menarik perhatian anda, jangan risau dan anda tidak bersendirian. Kebanyakan kaunter yang saya beli adalah Penny stock & Penny stock mempunyai daya tarikan kepada janji pulangan yang besar dengan pelaburan yang minimum. Memahami bagaimana untuk menjual Penny Stock adalah penting dalam pasaran ini. Berikut adalah beberapa tip dagangan Penny Stock untuk anda.

3 Perkara Yang Perlu Tahu Apabila Main Saham Penny Stock

  1. Pilih stok anda sendiri
    Apabila menjalankan penyelidikan anda di saham-saham penny, anda pastinya akan terdengar beberapa “big shot”  yang semuanya siap untuk meletup lebih tinggi dari buah mulut atau mana-mana blog. Jangan tergoda dan buat analisis ensdiri. Jika anda tidak menghiraukan tip ini dan membeli stok ini secara membuta tuli, ia akan membuat anda tidak tidur malam terhadap penipuan dan maklumat yang mengelirukan. Anda lebih baik meluangkan masa untuk menyelidik dan mencari saham sendiri. Ketahui nombordan angka anda. Apabila anda mencari syarikat yang anda ingin beli, jangan menyelam dengan segera. Jejak sejarah syarikat untuk beberapa waktu untuk merasakan bagaimana harga saham bergerak. Sebaik sahaja anda membeli, dapatkan harga jual juga. Ketahui apabila anda akan menjual saham anda sekiranya mereka bergerak lebih rendah, mengehadkan kerugian anda, dan juga apabila anda akan menjual lebih tinggi dan mengambil keuntungan.
  2. Jangan tamak
    Setkan keuntungan anda sekitar 30%. Jika anda lihat testimoni saya dalam website ini, saya mendapat keuntungan lebih 30%. Namun, untuk anda yang baru bermula bermain Penny Stock, setkan kepada 30% sahaja. Anda boleh meninggikan had tersebut apabila anda sudah biasa.
  3. Jangan melihat ke belakang
    Apabila anda sudah menjual Penny Stock, ia mungkileh naik lebih tinggi dan lebih tinggi pada minggu dan bulan berikut. Jangan sakit jika menonton situasi ini dan memikirkan apa yang mungkin hanya akan menyebabkan anda berfikir dan membuat kesilapan pada masa hadapan. Sebaik sahaja anda telah berpisah dengan stok, beralih ke yang seterusnya dan putuskan secara emosi dari yang sebelumnya.QUOTA HARGA RM29 TELAH TAMAT !!!


HARGA AKAN DI NAIKKAN LAGI DLM MASA TERDEKAT !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *